Onthaal > Opleidingen

      Opleidingen

Actuele opleidingen

De actuele opleidingen van IFE werden ontwikkeld voor een gespecialiseerd publiek en draaien rond actuele onderwerpen. Ze stellen de deelnemers in staat om hun technische beheersing van de materie te versterken dankzij de expertise van de lesgevers.
De meerwaarde van deze opleidingen vloeit voort uit :
- de veelzijdigheid van de lesgevers, experts in hun vakgebied met uiteenlopende, complementaire achtergronden
- de afwisseling tussen uiteenzettingen en feedback
- de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen met professionals die dezelfde bekommernissen delen.

Opleidingen in de catalogus

De opleidingen in de catalogus worden verstrekt door gespecialiseerde lesgevers. Ze leiden tot een stevige basis in een nieuw domein, de ontwikkeling van nieuwe competenties in een vakgebied, of dienen als voorbereiding op nieuwe functies.
Het beperkte aantal deelnemers (3 tot 15) bevordert de interactie, zodat elke deelnemer zijn persoonlijke verwachtingen vervuld ziet. Tegelijk kunnen er pedagogische methodes worden gebruikt die de toepassing van de verworven kennis bevorderen.

Opleidingen op maat

Gepersonaliseerde opleidingen uit de catalogus of voor 100% op maat ontwikkelde opleidingen die op specifieke, exclusieve wijze voldoen aan uw context en verwachtingen. IFE begeleidt u en werkt tegelijk aan de evolutie van de competenties, de processen en de praktijken in uw organisatie.

Nieuwe publicaties

Droit et contentieux de la fonction publique

Droit et contentieux de la fonction publiqueLe droit et le contentieux de la fonction publique ont fortement évolué ces dix dernières années : bénéficiez d’une approche pragmatique par des praticiens chevronnés
En savoir plus

Influencer avec éthique

Influencer avec éthiqueComment faire adhérer l’autre, les autres à son projet et être crédible à long terme ? Comment construire une stratégie influente...
En savoir plus
 
 
Contact - tél : 02 533 10 20
Contactgegevens en wegbeschrijving