Onthaal > Groep > Voorstelling van IFE Benelux

      Voorstelling van IFE Benelux

IFE BeneluxSinds zijn oprichting in 1996 is IFE Benelux, een filiaal van de ABILWAYS-groep, gespecialiseerd in de opleiding van kaderleden en directeurs van ondernemingen en lokale overheden in België en Luxemburg.

Deze opleidingen worden verstrekt door de beste praktische specialisten in de volgende domeinen :

Deze opleidingen worden gegeven in het Frans (Brussel, Namen, Luxemburg), Nederlands (Brussel, Antwerpen) en Engels (Brussel en Luxemburg).

Het opleidingsaanbod van IFE Benelux

De opleidingen in de catalogus

Inter-bedrijfsopleidingen in het Nederlands Frans en Engels in Antwerpen, Brussel, Namen, Luxemburg in alle hierboven vermelde domeinen.

De programma’s van onze opleidingen worden ontworpen door onze gespecialiseerde lesgevers, experts inzake inhoud en pedagogie. Elke opleiding verloopt volgens een zeer nauwkeurig scenario met actieve, vernieuwende lesmethodes die een praktische leerervaring en de toepassing van de verworven stof garanderen.

De actuele opleidingen

Deze opleidingen, ontworpen voor een gespecialiseerd publiek van kader- en directieleden, behandelen actuele onderwerpen. De deelnemers kunnen hun beheersing van de materie versterken dankzij de expertise van de lesgevers.

De meerwaarde van deze opleidingen schuilt in de diversiteit van de sprekers, de afwisseling tussen uiteenzettingen en feedback, en de vele mogelijkheden om ideeën uit te wisselen.

De opleidingen op maat: intra-bedrijfsopleidingen

Of u nu een opleiding uit de catalogus wilt aanpassen of een programma op maat wenst te ontwikkelen, ons intra-bedrijfsaanbod houdt rekening met de specifieke kenmerken en de context van uw onderneming, de particuliere behoeften en het kennisniveau van de deelnemers van de opleiding, en leeft uw vereisten inzake vertrouwelijkheid na.

Wij brengen onze knowhow en ervaring aan tijdens alle stappen van de organisatie van de opleiding :/p>

  • Ontwerp van een programma dat afgestemd is op de behoeften van de onderneming,
  • De optimale samenstelling van de groepen en de praktische kalender,
  • De keuze van de lesmethodes, op basis van de doelstellingen van de opleiding, het publiek, en het besproken onderwerp,
  • De identificatie van de lesgevers, die zowel praktische experts in hun vak zijn als ervaren lesgevers met de nodige referenties wat het behandelde onderwerp betreft,
  • Evaluatie- en begeleidende middelen ter aanvulling van de opleiding,
  • De bepaling van een coherent budget.

Nieuwe publicaties

Droit et contentieux de la fonction publique

Droit et contentieux de la fonction publiqueLe droit et le contentieux de la fonction publique ont fortement évolué ces dix dernières années : bénéficiez d’une approche pragmatique par des praticiens chevronnés
En savoir plus

Influencer avec éthique

Influencer avec éthiqueComment faire adhérer l’autre, les autres à son projet et être crédible à long terme ? Comment construire une stratégie influente...
En savoir plus
 
 
Contact - tél : 02 533 10 20
Contactgegevens en wegbeschrijving